Vi skapar bra boendemiljöer

Välkommen till BFB Gruppen AB

BFB Gruppen AB bygger och renoverar i Storstockholm samt Stockholms skärgård.
Vi på BFB Gruppen tycker att en renovering skall vara en trevlig upplevelse och en lönsam investering genom att erbjuda:

  Alla yrkesgrupper i ett företag

  Realistiska tids- och kostnadsramar

  Nära kontakt med kunden

  Kvalitet före kvantitet

BFB Gruppen AB grundades 2008 och är en totalentreprenör som inriktar sig på att tillhandahålla kvalitativa och lönsamma lösningar inom renovering och nybyggnation. Genom att tillgodose kundernas specifika och unika behov förverkligar vi våra kunders visioner, såväl privatpersoner som företag.

Våra anställda & underentreprenörer

Våra hantverkare är pålitliga, effektiva och levererar allt med högsta kvalitet. Inom vårt nätverk finns alla yrkesgrupper representerade för en renovering eller ombyggnation, med lång erfarenhet i branschen. Under processen får ni även en projektledare som håller en nära och kontinuerlig kontakt med er. Detta för att vi tillsammans skall kunna förbättra vårt arbete och skapa ett tryggt och långsiktigt samarbete.

BFB Gruppen AB har kollektivavtal med Byggnads vilket ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Vattentäta våtrum

Vi arbetar efter Byggkeramikrådets (BKR) branschregler, BBV. Detta innebär användande av godkända tätskiktssystem, i övrigt lämpliga materialval och konstruktioner samt egenkontroll enligt BBV. Företaget är medlemmar i PER, plattsättnings entreprenörers riksförening, vilket innebär en extra trygghet för våra kunder vad det gäller fortlöpande utbildning, teknisk uppdatering med mera.

Ett axplock av våra senaste projekt

Gå även gärna in på vårt instagramkonto eller vår facebooksida för att se alla våra senaste projekt.

  @bfbgruppen
  BFB Gruppen AB

BFB Gruppen finns på instagram

Följ oss för att se spännande nya projekt och kanske till och med få inspiration?

  @bfbgruppen

Samarbetspartners

Vi strävar efter att ha långvariga och starka relationer med våra samarbetspartners, detta ger oss möjligheten att ställa de krav som behövs för att slutföra varje projekt med hög kvalité och i utsatt tid.

Ta kontakt med oss

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande