Tjänster

BFB Gruppen AB är en totalentreprenör som inriktar sig på att tillhandahålla kvalitativa och lönsamma lösningar för lägenhets- och fastighetsrenoveringar. Genom att tillgodose kundernas specifika och unika behov förverkligar vi våra kunders visioner, såväl privatpersoner som företag.

Vi fungerar likt en projektorganisation som arbetar utifrån uppsatta mål, där fokus ligger på kunden. Genom en öppen kommunikation avser vi dels att utföra arbetet men även fungera som ett rådgivande organ genom hela projektet. Vi på BFB Gruppen skiljer oss från våra konkurrenter genom att erbjuda:

- En enkel beslutsprocess
- Låga kostnader
- Hög effektivitet
- Öppen kommunikation
- Tydliga mål
- Realistisk tidsplan

Våra anställda

Våra hantverkare är pålitliga, effektiva och levererar allt med högsta kvalitet. Inom vårt nätverk finns alla yrkesgrupper respresenterade för en renovering eller ombyggnation, med lång erfarenhet i branschen. Under processen får ni även en projektledare som håller en nära och kontinuerlig kontakt med er. 


Vi sammarbetar med:

Vi är noga vilka vi samarbetar med. Vi är även uppmärksamma och lyhörda för nya leveratörer och samarbeten i syfte att förbättra villkoren till kundens fördel.

VåtrumAhlsellFredellsBeijerSkanska
BTH-bygg
Peab
Svenskabostäder